Sunday, June 8, 2008

سیب زمینی تنوری با سس بلوچیز Jacket potato with blue cheese dressing



سیب زمینی رو خوب تمیز کنید و کمی روغن و نمک دورش بمالید. بعد سیب زمینی رو در فویل بپیچید. اگه از مایکرویو استفاده می کنید حدود 10 تا 15 دقیقه کافیه. اگه از فر استفاده می کنید تقریبا یک ساعت طول می کشه تا بپزه. وقتی سیب زمینی ها پخت فویل را باز کنید و روی سیب زمینی را با چاقو به شکل + بزرک ببرید. با قاشق کمی از داخل سیب زمینی بتراشید و با کمی کره و نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.

برای سس روی سیب زمینی، یک فنجان مایونز، 3/4 فنجان بلوچیز رنده شده، دو قاشق سرکه سیب، و به مقداری که دوست دارید جعفری خرد شده، پیازچه خرد شده و نمک و فلفل سیاه بزنید و روی سیب زمینی بریزید. این سس خیلی خوشمزه است! می تونید با سیب زمینی سرخ کرده، مرغ و ماهی سوخاری و توی انواع ساندویچ بخصوص ساندویچ استیک استفاده کنید.

1 comment:

Unknown said...

eyval
mibinam ke harfamo goosh dadio ye ghazai entekhab kardi ke toosh sauce ham dare ;)