Monday, November 10, 2008

It's cheesy, creamy and garlicy!!!!!!!!


سیب زمینی متوسط 7-6 عدد
سیر 5 حبه
خامه 100گرم
پنیر گودا 250 گرم
شیر 10-8 قاشق غذا خوری
کره یا روغن کمی

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه ببرید (حلقه های نازک). سیرها را ریز کنید و در یک قاشق روغن یا کره کمی تفت دهید. سپس خامه و شیر را اضافه کنید. شیر باید به مقداری اضافه شود که خامه کمی رقیق شود و سفت نباشد. پس از 3-2 دقیقه مخلوط خامه را از روی شعله بردارید.
کف یک پیرکس را با کره یا روغن چرب کنید. یک ردیف سیب زمینی بچینید، روی آن 2-3 قاشق از مخلوط خامه و مقداری پنیر رنده شده بریزید. بهمین ترتیب ادامه دهید و در آخر سطح پنیر را کاملا با پنیر بپوشانید.
فر را از قبل روی دمای 200 درجه گرم کنید. ظرف را داخل فر بگذارید. حدود یک ساعت بعد غذا آمادست!

No comments: