Saturday, August 9, 2008

Tuna and Spinach Pasta with parmesan






اسفناج نیم کیلو

تن ماهی دو قوطی

کره 150 گرم

سیر 5 یا 6 حبه متوسط

گوجه ریز 200 گرم

پنیر پارمزان 150 گرم

پاستا نیم کیلو

نمک و فلفل به مقدار لازم

اگه سیر دوست داشته باشید این پاستا بی نظیییییییییره!

خیلی هم راحت آماده می شه...

کره رو تو تابه بریزید تا آب بشه، سیر رو رنده کنید و یه کم تفت بدید. اسفناجها رو داخل کره و سیر بریزید و بگذارید بپزند. وقتی اسفناج پخت ماهی تن رو به مواد اضافه کنید، نمک و فلفل سیاه بزنید و بگذارید 10-15 دقیقه بمونه.

پاستا رو جدا بپزید و آبکش کنید و داخل تابه بریزید و خوب با مواد مخلوط کنید. گوجه ها رو از وسط نصف کنید و داخل مواد بریزید. 5-10 دقیقه صبر کنید و پارمزان را به پاستا اضافه کنید. بعد از 3-5 دقیقه پاستا حاضره.

اگه اهل زیتون هستین پیشنهاد می کنم داخل پاستا زیتون سیاه بدون هسته رو حلقه حلقه کنید و بریزید.

Enjoy!!

عکس خیلی خوبی از این غذا نداشتم...بسیار خوشگلتر و خوشمزه تر از عکس می شه!



3 comments:

Unknown said...

سلام
خیلی ممنون. فقط به نظرم اشکال این پاستا اینه که یه مقدار سیر داره و وقتی ما میریم سر کار همکرامون ناراحت میشن. ضمنا اگهنیر بلوچیز بریزیم بهتره

Unknown said...

merci

Hadi said...

سر زدم. خوشم آمد. ادامه دهید :)