Saturday, August 9, 2008

Pasta with Gouda sauce











روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

سینه مرغ بدون پوست و استخوان یک کیلو

کره 50گرم

سیر سه حبه

آرد یک پیمانه

خامه یک پیمانه

ماست پرچرب دو پیمانه

شیر به میزان لازم

پیازچه خرد شده 4/1 پیمانه

پنیر گودا 250 گرم

پاستا 500گرم

نمک و فلفل

سس این پاستا یه کم سنگینه ولی خیلی خوشمزه است. می تونید قارچ هم به مواد اضافه کنید (جدا سرخ کنید و در آخر با مرغ به سس اضافه کنید). اگه پیازچه دوست ندارید حذفش کنید.

روغن زیتون رو داخل تابه بریزید تا داغ بشه. سینه های مرغ را مستطیلی شکل (3در 1 سانتیمتر) خرد کنید و توی روغن بریزید تا دو طرفش سرخ بشه بعد مرغها رو بیارید بیرون.

توی یه تابه دیگه کره رو آب کنید. سیرها رو رنده کنید و داخل کره تفت بدید سپس آرد رو به اون اضافه کنید و هم بزنید. بهد از حدود یک دقیقه خامه و ماست رو به مخلوط اضافه کنید. پیازچه ها رو هم بریزید و در آخر گودا را رنده و به سس اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا گودا آب بشه. سس نباید خیلی سفت باشه، اگه سفت شد اونقدر شیر بریزید تا کمی رقیق بشه. به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید.

وقتی گودا آب شد مرغها رو توی سس بریزید و بگذارید 15-20 دقیقه بمونه تا مرغها بپزه.

پاستا را بپزید و سس رو روی پاستا بریزید. می تونید روش رو با جعفری یا ریحان خرد شده تزئین کنید.

No comments: