Sunday, June 29, 2008

باگت پیتزا

ویژگی این پیتزا در آماده بودن خمیرشه. در ضمن وقتی باگت برشته می شه فوق العاده ترد و خوشمزه می شه. از نان هبرگر هم می تونید استفاده کنید. در مورد مواد داخل پیتزا هیچ دستورالعملی نمی خوام بدم چون هر چیزی که دوست دارید می شه توش بریزید (مثلا اگه از شب قبل کباب تابه ای یا ماهی مونده یا حتی ماکارونی!)

نان باگت رو از طول به دو قسمت ببرید (یا می تونید از عرض برشهای کوچک بزنید). روی هر برش رو با روغن زیتون کمی چرب کنید و بعد سس کچاپ بمالید. موادتون رو روی باگت بریزید (ژامبون، فبله مرغ، گوشت، همبرگر و ...). فلفل دلمه ای، پیاز و گوجه پیتزا رو خیلی خوش طعم می کنه و البته سیر هم اگه دوست دارید قبل از ریختن مواد، یک یا دو حبه روی کچاپ رنده کنید.

تا اینجا مواد به اتخاب خودتونه ولی پنیر رو بذارید به عهده من!!! پنیر موتزارلای تازه و گودای رنده شده. موتزارلا رو ببرید و روی مواد بچینید و بعد گودای رنده شده رو روش بریزید. هر کدوم از این پنیرها به تنهایی هم فوق العادند بنابراین می تونید فقط از یکی استفاده کنید.

فر رو از قبل روشن کنید. باگتها رو داخل فر بگذارید تا پنیرها آب بشه و باگت برشته.

No comments: