Friday, June 13, 2008

اسفناج با دو پنیر

حتی اگه اسفناج دوست نداشته باشید هم از این غذا لذت می برید. سیر و بخصوص دو نوع پنیری که بهش اضافه می شه خیلی خیلی اسفناج رو خوشمزه می کنه

مواد لازم

اسفناج 1.5 کیلو

پیاز یک عدد

سیر 3حبه

کره دو قاشق سوپخوری

پنیر تازه (موتزارلا) 200 گرم

پنیر گودا 200 گرم

اسفناج ها رو بشویید و ساقه های سفتش روجدا کنید. پیاز و سیر را ریز کنید و در کره طلایی کنید. اسفناج رو اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بپزه. پنیر موتزارلا رو حلقه حلقه ببرید و گودا رو رنده کنید. در یک ظرف نسوز که قبلا چرب کردید، نصف اسفناج رو بریزید و روی اون پنیر تازه بچینید. باقی اسفناج رو توی ظرف بریزید و روش رو با گودا بپوشونید. ظرف رو 10 تا 15 دقیقه تو فر بگذارید تا پنیر ها آب بشن.

می تونید علاوه بر این دوتا پنیر، روی هر لایه اسفناج 3 قاشق پنیر پارمزان هم بریزید.

No comments: