Wednesday, June 11, 2008

Blue cheese بلوچیز


بلوچيز نوعی پنير نرم فرانسویه. اين پنير به دليل رگه‌هاي آبي كه داره به پنير رگه آبي هم معروفه. يك كيلو پنير بلوچيز ارزش غذايي معادل 12ـ10 ليتر شيرگاو رو داره و سرشار از مواد معدني، فسفر و كلسيمه. طعم قوي و بوي تند بلوچيز اين پنير را از ساير پنيرها متمايز می کنه.

از اين پنير براي تهيه انواع سس‌ها، ساندويچ‌ها، دسرها و غذاهاي حاوي تخم مرغ و گوشت استفاده مي‌شه. بلوچيز رو ميشه به همراه يك تكه نان تازه، نان جو، بیسکویت يا با انجير تازه و يا آلوي خشك استفاده کرد. غذاهايي كه در فر پخته مي‌‌شوند (لازانیا، پیتزا، سیب زمینی تنوری) هم با استفاده از بلوچيز طعم بهتري پيدا مي‌كنند.

یکی از موارد جالب استفاده بلوچیز، قرار دادن قطعات مستطیل شکل پنیر داخل زیتون شور بدون هسته است که نه تنها طعم لذیذ بلکه ظاهر زیبایی داه و می تواند برای تزئین غذا و مزه شراب استفاده بشه. می تونید زیتون پر شده از پنیر رو با سرکه، روغن زیتون، سیر و آویشن مخلوط کنید و بگذارید 2-3 روز بمونه...مزه اش بی نظیره!!



No comments: