Wednesday, May 28, 2008

گودا

اين پنير معروفترين پنير نيمه سخت دنياست كه براي اولين بار بيش از 200 سال پيش در جنوب هلند در دهكده‌اي با همين نام توليد شد. گودا رايحه‌اي ملايم و گردويي و طعم و بويي شبيه به خامه داره و به همين علت براي هر ذائقه‌اي خوشايند و مطلوبه و قابل استفاده در غذاهاي متنوعه.
يك كيلو پنير گودا ارزش غذايي معادل 14ـ12 كيلوگرم شير تازه گاو رو داره و سرشار از كلسيم، پروتئين، فسفر و انواع ويتامين‌هاست.
پنیر گودا همراه با نان، بیسکوییت، گوجه و سبزیجات سرو می شه و برای تهیه انواع ساندویچ و سالاد هم قابل استفاده است. برای پخت یک پیتزای خوشمزه، می تونید از پنیر گودا یا مخلوط اون با پنیر پیتزا استفاده کنید. در غذاهای دیگر که حاوی پنیر پیتزا هستند ( لازانیا و انواع ساندویچ تست) هم می تونید از ترکیب پنیر پیتزا و گودا استفاده کنید.

براي اينكه از طعم واقعي پنير استفاده كنيد، بهتره نيم ساعت قبل از مصرف پنیر رو از يخچال بیرون بیارید. در ایران شرکت کاله این پنیر رو تولید می کنه...جایی که همیشه می شه پیداش کرد فروشگاههای شهرونده.

No comments: