Monday, May 26, 2008

Parmesan Potato Wedges سیب زمینی تنوری با پنیر پارمزان

اين سيب زميني شبيه هيچ سيب زميني سرخ کرده اي نيست! اينقدر خوشمزست که نگو و شما كاملا ميتونيد خلاقيت به خرج بديد و با اضافه کردن ادويه های مختلف مزه دلخواهتون رو به سيب زميني بديد

مواد لازم:
سيب زمینی

روغن زيتون يا کره آب شده
سير رنده شده ،اگه سير دوست نداريد حذفش کنيد ميتونيد به جاش پيازه ريز شده يا پودر پياز استفاده کنيد
نمک، فلفل، پاپريکا (پاپريکا يا فلفل شيرين قرمز رنگه و تند نيست و رنگ قرمزي که به سيب زمينيتون ميده فوق العادست)
سبزي خورد شده تازه :رزماري ، ریحون ، جفري
پنير پارمزان

پوست سيب زميني رو بگيريد و خرد کنيد و به روغن اغشه کنيد. نمک فلفل پاپريکا و هر ادویه اي که دوست داريد ( اويشن، ليمو فلفل، کاري ) سير رنده شده يا پودر سير و سبزيجات و پارمزان رو اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد. فر رو از قبل روشن کنيد روي 180درجه. روي سيني فر رو با فويل بپوشونيد و سيب زميني ها رو توش بريزيد حدود 30_45 دقیقه بگذاريد بمونه.

No comments: