Saturday, May 31, 2008

Bruschetta بروسکتا


مواد لازم
نان باگت یک عدد
گوجه فرنگی 4عدد درشت
سیر 5 حبه (کم و زیادش بسته به سلیقه شماست)
روغن زیتون به مقدار لازم
ریحان 100 گرم
پنیر تازه موتزارلا 300 گرم
نمک به مقدار لازم


گوجه، سیر و ریحون رو خرد کنید و با نمک و روغن زیتون مخلوط کنید (اینقدر روغن زیتون بریزید که کل مواد به روغن آغشته بشه ( پنیرها رو خرد کنید. نان باگت رو اریب ببرید و یک قاشق از مواد و هر قدر دوست دارید پنیر روی نانها بریزید. فر رو ازقبل گرم کنید و نانها رو حدود ده دقیقه توی فر بگذارید تا پنیرها آب بشه و نان برشته بشه.


2 comments:

Unknown said...

بلاگت خيلي خوردنيِ
دستت درد نكنه

Unknown said...

سلام
من قبلا تو 360 مطالبت رو دنبال ميكردم
اول اينكه بهتره از فونت ايتاليك استفاده نكني. چون مثل پست قبلي حروف سمت راست واسه بعضي ها مثل من قابل خوندن نيستن
دوم اينكه فكر كنم اين مواردي كه معرفي ميكني ارتباطي با محصولات يك شركت داخلي مثل كاله داشته باشه
پس بهتره كه اين رو هم بگي كه مثلا اين پنير توليد داخلي هم داره و با اين مارك عرضه ميشه
سوم هم اينكه موفق باشي
پفك هم زياد نخور