Wednesday, May 7, 2008

Mozzarella, the great Italian cheese

پنير موتزارلا (تازه) نوعی پنیر دلچسب ایتالیاییه که در ابتدا از شير بوفالو تهيه مي‌شده ولي درحال حاضر به دليل كمبود شير بوفالو از شير گاو تهيه مي‌ شه.

يك كيلو پنير تازه محلی معادل 12ـ10 كيلو شير تازة گاو ارزش داره و سرشار از كلسيمه. یکی از ویژگیهای این پنیر، کم نمک بودن اونه. موتزارلا بافتی نرم و لطیف، و طعمی تازه، مطلوب و ملایم داره. این پنیر بعد از آب شدن حالت كشدار پيدا مي­كنه، بهمین خاطر در تهيه بسیاری از غذاهاي ايتاليايي استفاده مي‌ شه.

پنیر تازه رو می تونید در پیتزا، ماکارونی و انواع ساندویچ استفاده کنید. قطعات پنیر رو روی ماکارونی یا داخل ساندویچ بگذارید و حدود 2 تا 3 دقیقه در فر داغ یا ماکروویو حرارت بدید تا پنیرها کمی آب بشه و طعم لذیذ و رایحه دلچسب اون بدست بیاد.

شرکت کاله این پنیر رو در لیوانهایcc 500 تولید می کند به اسم پنیر تازه.

No comments: